Home Touringcars

Touringcars

Sinds 2014 is Jan Hol Touringcars & Reizen onderdeel van Krol Reizen. Het wagenpark bestaat uit diverse touringcars, variërend in grootte van 9-persoons tot en met 90-persoons. Hierdoor kunnen wij aan iedere vraag naar personenvervoer voldoen.

 

Hedendaagse veiligheidseisen

Al onze touringcars voldoen aan de hedendaagse veiligheidseisen. Alle zitplaatsen zijn voorzien van een veiligheidsgordel. De touringcars beschikken over audio, video/dvd, en klimaatcontrole (airco en warmteregeling). Kortom, de inrichting van onze touringcars staat garant voor comfortabel en ontspannen vervoer.

Veiligheidsdocument SKTB (Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf) & NEN-EN-ISO 9001:2008

Krol Reizen Tiel / Geldermalsen is aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, kortweg SKTB. Deze stichting richt zich op de kwaliteitsverbetering van de bedrijfsvoering en de dienstverlening van de door haar erkende touringcarbedrijven. Het gebruik van het Keurmerklogo is voorbehouden aan zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Krol Reizen is de trotse drager van dit keurmerk. Dit biedt u de garantie van kwalitatief hoogwaardig vervoer.

Slim op weg!

Krol Reizen onderschrijft de uitgangspunten van de Europese campagne 'Slim op weg!'. Dit is een initiatief van de IRU (International Road Transport Union), waar de Nederlandse branchevereniging KNV zich bij heeft aangesloten. Deze organisaties stellen zich met deze campagne ten doel oplossingen voor duurzame mobiliteit uit te werken. Touringcarvervoer is namelijk veilig, gebruiksvriendelijk, groen, efficiënt en betaalbaar. Meer informatie vindt u op http://www.slimopweg.org .

slimopweg

 

 

Wat mag u verwachten?

Als u bij Krol Reizen in de touringcar stapt, bent u verzekerd van het volgende:

  • We werken volgens de strenge regels van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.
  • Elk jaar certificeert een onafhankelijke instantie (KIWA) ons bedrijf op de naleving van deze regels.
  • Uw chauffeur beschikt over de vereiste diploma's, ruime ervaring en heeft een servicegerichte instelling.
  • Onze chauffeurs volgen elke vijf jaar een dag praktijktraining om hun rijvaardigheden op peil te houden.
  • Alle chauffeurs volgen jaarlijks een nascholingstraject, waardoor ze op de hoogte zijn van de meest actuele ontwikkelingen en regelgeving.
  • Uw chauffeur leeft de regels voor rij- en rusttijden strikt na.
  • De touringcar voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.
  • Mocht er onverhoopt iets misgaan: uw keurmerkberijf is adequaat verzekerd!

Kies voor Keurmerk Touringcarbedrijf Krol Reizen, dan kiest u voor veiligheid, kwaliteit en comfort! Kijk voor meer informatie over de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf op www.sktb.nl of klik op het beeldmerk rechtsonder op deze pagina.

Voorwaarden:

Op al onze touringcarreizen zijn de Algemene vervoers- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer van toepassing. Een exemplaar daarvan kunt u hier inzien.

pdf  Algemene vervoers- en reisvoorwaarden Touringcar KNV.pdf