Home Personenvervoer

Personenvervoer

Krol Reizen, met vestigingen in Tiel en Geldermalsen is aangesloten bij de Stichting TX-Keur. Dit keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk & comfortabel taxivervoer. Voor u als passagier is het een duidelijk signaal dat we ons op kwalitatief gebied kunnen meten met de gerenommeerde taxiondernemingen. U kunt als consument en opdrachtgever van taxivervoer dus een bewuste keuze maken voor kwaliteit.

 

Onderscheid

Na het vrijgeven van de taximarkt zijn veel nieuwe ondernemingen tot deze markt toegetreden. Het resultaat is dat zowel de opdrachtgever als consument moeilijk het onderscheid kan zien tussen een kwaliteitstaxi en een taxi waarbij die kwaliteit niet voorop staat. Aan de hand van het TX-Keur kunt u dit onderscheid wel maken.

Eerlijk vervoer

Door voor een taxi van Krol Reizen met het TX-Keur te kiezen weet u dat we u op een eerlijke en comfortabele manier vervoeren. Uw taxichauffeur kent de weg, weigert u niet voor korte ritten en de tarieven zijn inzichtelijk. Onze taxi’s met TX-Keur zijn betrouwbaar: de chauffeur neemt altijd de juiste route en berekent u het juiste tarief.

Veilig onderweg

De taxi’s zijn veilig: ze voldoen aan strenge veiligheidseisen. De wagens verkeren in een onberispelijke staat: zowel de auto als de chauffeur zijn volgens de criteria van het certificaat representatief. Bovendien zijn onze taxi’s onafhankelijk getoetst. De criteria voor inspectie zijn door neutrale partijen vastgesteld.

Klantgericht

De taxichauffeurs van Krol Reizen zijn klantgericht: onze TX-Keurtaxi’s mogen geen korte ritten weigeren. Ze zijn vriendelijk: de chauffeur van een TX-Keurtaxi is sociaal vaardig, helpt u bij het in- en uitstappen en spreekt zonodig de Engelse taal.

Vakkundige chauffeurs

Vanzelfsprekend zijn onze gastvrije chauffeurs vakkundig: zij hebben naast hun taxidiploma diverse cursussen gevolgd om hun werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Bovendien volgen ze regelmatig aanvullende trainingen, zoals: EHBO, reanimatie, sociale vaardigheden, enz. Dit geeft u de garantie van ontspannen en comfortabel vervoer.

Herkenbare taxi

Hoe herkent u onze taxi's met het TX-Keur? Een taxi met het TX-Keur herkent u aan de blauwe stickers met daarop het TX-Keurlogo. Deze stickers zijn (verplicht) rechts op de voorruit, en (niet verplicht) op de achterruit en op de zijkanten van onze taxi's bevestigd.

Voorwaarden

Op al onze taxidiensten zijn de Algemene Voorwaarden voor Taxivervoer van toepassing. Een exemplaar darvan kunt u hier inzien.

pdf Algemene Vervoervoorwaarden Taxivervoer.pdf