Home Over Jan Hol

Over Jan Hol & Krol Reizen

Krol Reizen is een modern en hecht familiebedrijf uit Geldermalsen en Tiel. Krol Reizen biedt 24/7 vervoersoplossingen voor particuliere en zakelijke klanten, op individueel en groepsniveau. U kunt bij ons terecht voor taxivervoer (zieken-, rouw-, en trouwservice) en touringcarvervoer, zoals: dagtochten, schoolreizen en meerdaagse rondreizen.

Kwaliteit

Bij onze gediplomeerde chauffeurs bent u in goede handen. Ze zijn beleefd, deskundig en servicegericht. Iedereen volgt regelmatig aanvullende trainingen, zoals: EHBO, reanimatie, sociale vaardigheden, enz. Dit is uw garantie voor ontspannen en comfortabel vervoer.

Capaciteit wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit meer dan zestig voertuigen. Het onderhoud van de wagens gebeurt in onze eigen werkplaats. Ook de planning van de taxiritten doen we binnenshuis met de modernste software.

Partner in Vijfstromenland

Krol Reizen is partner in Vijfstromenland, een samenwerkingsverband van vijf (combinaties van)gerenommeerde vervoersondernemingen uit de regio Rivierenland. Dit stelt ons in staat om slagvaardig in te spelen op alle vervoerswensen van de hedendaagse consument. Kijk voor actuele informatie op www.vijfstromenland.nl